sâmbătă, iunie 25, 2022

Premierul Dăncilă, vizită la spitalul din Săcele, județul Brașov: Acest spital a fost închis în timpul guvernării PDL și redeschis de către Guvernul PSD

Premierul Viorica Dăncilă a fost astăzi în vizită la spitalul din Săcele, județul Brașov – ”spital ce a fost închis în timpul guvernării PDL și redeschis de către Guvernul PSD.”

Premierul Dăncilă, și candidatul PSD la presedinția României, a ținut să menționeze într-o postare pe pagina sa de facebook faptul că zeci de mii de pacienți au fost tratați și mii de vieți au fost salvate în ultimii doi ani, la spitalul din Săcele.

  • Mai mult decât atât, Dăncilă a reamintit că acest spital a fost doar una dintre multele unități medicale sau de învățământ care au fost închise de către cei ce astăzi au aruncat din nou țara în haos.

”Sunt zeci de mii de pacienți tratați și mii de vieți salvate în ultimii doi ani, la spitalul din Săcele, județul Brașov. Acest spital a fost închis în timpul guvernării PDL și redeschis de către Guvernul PSD, fiind doar una dintre multele unități medicale sau de învățământ care au fost închise de către cei ce astăzi au aruncat din nou țara în haos.

Sănătatea este un domeniu de care ar trebui să se preocupe orice Guvern responsabil care lucrează pentru oameni și binele lor!”, a transmis Viorica Dăncilă pe pagina sa de facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner