Marius Budăi, președinte al Comisiei pentru buget – apel la unitatea PSD datorită rezultatele economice bune de la Guvernare

Marius Budai PSD

Deputatul Marius Budăi, președinte al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat că dincolo de diferența unor puncte de vedere, fiecare membru din PSD trebuie să se gândească în primul rând la angajamentele față de cetățeni, iar prioritatea este îndeplinirea programului de guvernare.  

Toate rezultatele economice arată că România merge bine cu PSD la Guvernare. Deci trebuie să fim uniți pentru a asigura stabilitatea guvernării. Încep să se vadă roadele concrete ale guvernării: o îmbunătățire semnificativă a veniturilor populației, simplificarea legislației în domeniul investițiilor, debirocratizarea administrației publice, deblocarea programelor europene, creșterea investițiilor și altele. Am reușit și am fost votați de oameni pentru că am fost uniți și așa trebuie să rămânem și de acum înainte, a susținut deputatul PSD.

Parlamentarul social-democrat botoșănean consideră că toate discuțiile politice din PSD din ultima perioadă trebuie depășite pentru că cetățenii care au votat PSD nu sunt interesați de confruntări politice, ci de respectarea promisiunilor făcute de acest partid în timpul campaniilor electorale din 2016.

Mariu Budai„Mai sunt încă multe măsuri și proiecte prevăzute în programul nostru de guvernare care trebuie puse în aplicare. Avem o fereastră de oportunitate foarte importantă. Avem cea mai mare creștere economică. Vom deține președinția Consiliului Uniunii Europene. Este important să profităm de acest context economic și ar fi păcat să îl ratăm din cauza disputelor politice din cadrul partidului. În opinia mea, cel mai important lucru pe care l-am obţinut în cei aproape doi ani de guvernare este redarea demnității cadrelor medicale și personalului didactic, tinerilor care pot să își construiască o carieră în România, nu în străinătate și nu în ultimul rând pensionarilor care au fost uitați de celelalte guvernări. Trebuie să continuăm pentru a repara toate inechitățile la nivel social și economic și pentru a realiza investiții în fiecare localitate din țară”, a subliniat președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților.