duminică, februarie 5, 2023

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu: Românii contribuie enorm la dezvoltarea Spaniei

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a avut o întâlnire cu ambasadorul Regatului Spaniei în România, José Antonio Hernández Pérez-Solórzano.
”Românii contribuie enorm la dezvoltarea Spaniei: sute de mii de români muncesc acolo! Merită curând acordarea dublei cetățenii! Și mă bucur că sunt semnale pozitive în acest sens. O bucurie să discut azi cu ambasadorul Regatului Spaniei în România, José Antonio Hernández Pérez-Solórzano”, a scris Gorghiu pe Facebook.
Pe agenda discuțiilor a fost și reforma în educație din România și prioritățile Spaniei la președinția Consiliului UE, pe care o va prelua în iulie. Extinderea UE este o prioritate asumată de Spania. Și suntem de acord că sprijinul pentru democrația și agenda europeană a Republicii Moldova trebuie să continue.
Egalitatea de șanse între femei și bărbați a fost un alt subiect drag abordat! Spania este un reper european în materie. Sunt multe de învățat de la ei. Sper să avem curând și în România cotele electorale pentru reprezentarea echitabilă a femeilor și bărbaților în politică!
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner