luni, septembrie 27, 2021

Presura(deputat PSD) – despre ”harababura” politică generată de coaliția de guvernare: PSD este singurul partid responsabil, care lucrează pentru români

- Advertisement -spot_img

În această harababură politică generată de coaliția de guvernare și de obsesia premierului Cîțu de a deveni, prin orice mijloace, președinte de partid, PSD este singurul partid responsabil, care lucrează pentru români., scrie Alexandra Presura, deputat PSD, pe pagina sa de socializare.

  • Presura: Critica publică și insistența parlamentară a #PSD și-a făcut efectul și #legeaconsumatoruluivulnerabil a fost adoptată.

”Cu mari eforturi am reușit să promovăm amendamentul prin care am mărit plafonul pentru definirea consumatorului vulnerabil, dublând numărul de beneficiari dar și devansarea aplicabilității legii.

În această luptă oarbă a partenerilor de coaliție de dreapta, PSD a reușit să promoveze înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru stabilirea cauzelor creșterii substanțiale a prețurilor gazelor naturale și energiei electrice.

Această comisie va face ceea ce trebuia să facă domnul Cîțu, adică să se adreseze autorităților publice și să le solicite analize și soluții. Dar pe domnul Cîțu îl intereseză cum să mituiască primarii PNL pentru a-l vota. Minciuna domnului Cîțu cum că ANRE sau Consiliul Concurenței nu se află în sobordinea guvernului nu ține.

Sunt instituții publice care ar fi oferit analize și soluții dacă ar fi fost solicitate.”, mai scrie parlamentarul într-o postare pe pagona sa de socializare facebook.

Deputatul social-democrat spune că Parlamentul va face acest demers, prin Comisia propusă de PSD care are acum toate pârghiile pentru a începe să funcționeze de urgență și să oprească abuzurile operatorilor, care majorează nejustificat facturile românilor.

”Asemenea acțiuni în folosul populației și mediului de afaceri vor fi inițiate în continuare de către PSD, pentru că suntem cu adevărat responsabili și conștienți că fără intervenții rapide, prăpădul adus de actualul guvern nu va putea fi îndepărtat.”, conchide Alexandra Presura în postarea de pe facebook.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news