luni, august 8, 2022

Prim-vicepreședinte PNL, către Ciucă: Nu îmi place că pleacă grâu din țară/Veți avea o misiune grea

Prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu a declarat, duminică, la Congresul extraordinar, că Nicolae Ciucă va avea o misiune mai grea ca în Afganistan, după ce va prelua șefia PNL, criticând faptul că România exportă grâu și nu are autostrăzi și companii petroliere.

„Astăzi alegem un președinte în care românii au cea mai mare încredere. Excepțional, extraordinar, uriaș, așa este potențialul economic al României și nu îmi place că pleacă grâu din țară și apoi importăm. Nu îmi place să văd că două țări vecine, Ungaria și Austria au două mari companii petroliere, fără să aibă un strop de petrol. Am încrederea că putem să ne dezmeticim. Avem nevoie de autostrăzi, de porturi, de hidrocentrale. Avem nevoie de românii care să se întoarcă acasă. Avem NATO, infrastructură și forță de muncă, avem tot ce ne trebuie pentru a clădi o Românie mai bună, cu PNL la cârmă”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu, la Congresul PNL.

Iulian Dumitrescu i-a transmis noului președinte al PNL că nu va avea o misiune ușoară.

”Domnule Ciucă, calmul este cea mai mare calitate a unui om destinat să conducă, spunea Napoleon Bonaparte și dumneavoastră, de astăzi, când veți vorbi, veți avea în spate întregul partid. Veți avea o misiune mai mare ca cea din Afragnistan. Guvernați bine țara”, a afirmat Dumitrescu, la Congresul extraordinar al PNL.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner