sâmbătă, iunie 25, 2022

Prima ediţie a festivalului de teatru, film şi muzică dedicat actorului Ion Dichiseanu începe vineri la Adjud

Prima ediţie a festivalului de teatru, film şi muzică dedicat actorului Ion Dichiseanu începe vineri, la Casa de Cultură „Tudor Vornicu” din municipiul Adjud, la un an de la decesul actorului, cetăţean de onoare al oraşului, potrivit Agerpres.

Potrivit organizatorilor, programul festivalului va fi completat de proiecţii de film în care actorul a jucat, spectacole de muzică şi teatru, lansări de carte şi CD, expoziţii de fotografie, adresate publicului de toate vârstele.

Astfel, în programul de vineri al festivalului sunt incluse vernisajul expoziţiei Ion Dichiseanu – „Un rol i-o viaţă de om”, la ora 17,30, proiecţia filmului „Ultima frontieră a morţii” şi spectacolul de teatru „Amadeus”, în regia lui Toma Enache, cu actorul Claudiu Bleonţ, de la ora 20,00.

Programul festivalului continuă sâmbătă, de la ora 16,00, cu lansare unui CD muzical dedicat actorului Ion Dichiseanu, „Aminteşte-ţi clipa”, şi lansarea cărţii „Adevărul, mai frumos decât legenda” de Ion Dichiseanu şi o întâlnire cu mari actori ai scenei româneşti care vor povesti despre experienţa lor artistică şi de viaţă alături de Ion Dichiseanu. De la ora 17,30, spectatorii vor putea urmări filmul „Dincolo de barieră”, în regia lui Francisc Munteanu şi mai apoi Spectacol de teatru „Aici nu-i de joacă”, cu Victoria Cociaş şi Catrinel Dumitrescu, regia Catrinel Dumitrescu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner