marți, decembrie 5, 2023

Primarul Piedone: Din cele 22 de stații GPL din Sectorul 5, doar… 4 respectă legislația! Restul… nu au autorizație de construire eliberată de Primăria Sectorului 5! Implicit… nu pot obține niciun alt aviz care să le permită funcționarea legală!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone, spune, pe Facebook, că din cele 22 de stații GPL din sector, doar… 4 respectă legislația!

„În 2021 am atras atenția asupra pericolului pe care-l reprezintă stațiile GPL neautorizate!

De atunci, încercăm să le scoatem din Sectorul 5! CONFORM LEGII este însă…foarte, foarte dificil!

Noi, primăria, le putem desființa doar dacă avem decizii judecătorești definitive în acest sens, pentru fiecare stație în parte!

Sau… dacă primim acceptul administratorilor/proprietarilor pentru desfințarea acestor stații!

Astăzi, de exemplu, am beneficiat de înțelegere, iar stația GPL amplasată fără autorizație de construire fix lângă Primăria Sectorului 5 și autogara Filaret a fost demontată!

Administratorul a înțeles mesajul meu de ieri! Și-a luat rezervorul, restul aparaturii și… a plecat!

Pentru siguranța și liniștea cetățenilor, sper că și administratorii / proprietarii celorlalte 17 stații GPL care funcționează neautorizat în Sectorul 5 să procedeze la fel!

Situația rămâne gravă!

Din cele 22 de stații GPL din Sectorul 5, doar… 4 respectă legislația!

Restul… nu au autorizație de construire eliberată de Primăria Sectorului 5! Implicit… nu pot obține niciun alt aviz care să le permită funcționarea legală!”, a scris Piedone.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner