marți, decembrie 5, 2023

Primarul Sectorului 5 al Capitalei: Mi-am făcut rondul obișnuit prin sector și… am un mesaj pentru întreaga echipă: pe șantiere vreau mai multă atenție la detalii și… MAI MULTĂ VITEZĂ DE LUCRU!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, scrie pe Facebook că și-a făcut rondul obișnuit prin sector și are un mesaj pentru întreaga echipă: pe șantiere vrea mai multă atenție la detalii și… MAI MULTĂ VITEZĂ DE LUCRU!
  • ”Mi-am făcut rondul obișnuit prin sector și… am un mesaj pentru întreaga echipă: pe șantiere vreau mai multă atenție la detalii și… MAI MULTĂ VITEZĂ DE LUCRU!

Cu doi dintre directori am discutat pe teren și-am stabilit finalizarea șantierelor din Vigoniei – Podul Giurgiului… cel târziu în prima decadă a lunii viitoare! La gata! Fără utilaje, fără mistrii, fără lopeți în peisaj!!!

Vreau să ne facem datoria față de cetățeni, să terminăm treburile pe toate șantierele începute în primăvară, să putem lucra apoi intens pe cele proaspete!

Suntem pe drumul bun, într-adevăr, dar avem o problemă: toamna se simte, deja, lumina zilei este din ce în ce mai scurtă, așa că… avem nevoie de viteză sporită de lucru!

  • Urmează să tragem tare pe Dumbrava Nouă și… VREAU VITEZĂ!

Înțeleg că parcul Eroilor va fi și el gata în două – trei zile, deci și de acolo ne vor veni în ajutor… meșteri buni și utilaje!

Continuăm să facem imposibilul… POSIBIL

Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a scris primarul.

Articolul Primarul Sectorului 5 al Capitalei: Mi-am făcut rondul obișnuit prin sector și… am un mesaj pentru întreaga echipă: pe șantiere vreau mai multă atenție la detalii și… MAI MULTĂ VITEZĂ DE LUCRU! apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner