luni, martie 27, 2023

Primarul unei comune din Gorj, ridicat și dus la audieri de mascaţi, chiar din sediul instituţiei

Primarul comunei Albeni, din judeţul Gorj, a fost luat cu duba de mascaţi din sediul instituţiei. Primarul Ionuţ Stan a fost acuzat de-al lungul timpului de o serie de infracţiuni deosebit de grave, anunță Adevărul

„Să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba. Nu este nicio acuzaţie. Mă ştiu un om drept. A fost o percheziţie şi atât“, a spus primarul Ionuţ Stan, de la PNL, la ieşirea din sediul primăriei.    Percheziţia de la Primăria Albeni a durat câteva ore.

Reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie se află şi ei printre cei care participă la acţiunea de la Albeni.  Dosarul în care se fac cercetări este înregistrat la Tribunalul Gorj.

De-a lungul timpului, primarul comunei Albeni, Ionuţ Stan, a fost implicat într-o serie de dosare penale care vizau infracţiuni ca luare de mită, abuz în serviciu, instigare la fals şi uz de fals.

Acesta a fost acuzat că a primit o sumă de bani pentru angajarea unui asistent medical, care, ulterior, după ce a fost angajat, a fost pus de primar să muncească la construcţia vilei sale din Târgu Jiu, la fel ca şi alţi salariaţij din Primăria Albeni.

De asemenea, edilul de la Albeni a mai fost acuzat că ar fi pretins bani din sporurile pentru COVID-19 primite de unii salariaţi. Primarul Ionuţ Stan a fost acuzat în nenumărate rânduri şi de comportament abuziv şi de abuz în serviciu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner