Probleme grave pe platforma de vaccinare: Oamenii au mers kilometri întregi pentru a se vaccina la data programată, dar centrul nu era deschis

Programările pentru etapa a doua de vaccinare

Zeci de oameni bătrâni şi bolnavi au bătut degeaba kilometri întregi la centrul de vaccinare la care erau programaţi-unii au încercat toată săptămâna, dar degeaba!, se precizează într-un reportaj al TVR.

  • Conform aceleiași surse, singurul centru de vaccinare din Olteniţa, municipiu cu aproape 30 de mii de suflete, a rămas închis până la începutul lui martie.Nu sunt destule vaccinuri, se plânge primarul.

Lipsa dozelor e o problemă în multe locuri din ţară.

Un exemplu prezentat în reportajul TVR, este cu o femeie de peste 70 de ani cu multe boli cronice care a fost înştiinţată să se prezinte în 18 ianuarie la singurul centru de vaccinare din municipiul Olteniţa, în Călăraşi. Surpriză, însă: centrul amenajat în sala de sport a unei şcoli nu funcţiona.

Primăria din Olteniţa a anunţat pe site că vaccinarea în municipiul cu 27 de mii de suflete va începe pe 1 martie. Dar în acea zi nu se pot face programări. În alte opt zile, toate locurile sunt epuizate.

Şi alţi edili se plâng că sunt prea puţine doze alocate.

Sursa: stiri.tvr.ro