luni, martie 27, 2023

Programul Master-Comerţ Exterior, din cadrul ASE, pentru pregătirea resursei umane în vederea sprijinirii dezvoltării economice

Academia de Studii Economice prin Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi Ministerul Antreprenoriatului și Turismului prin Departamentul de Comerţ Exterior au elaborat şi propus în oferta educațională, începând cu anul universitar 2018-2019, programul Master-Comerţ Exterior. Ministerul Antreprenoriatului și Turismului prin Departamentul de Comerţ Exterior, Consiliul Consultativ în Turism, Consiliului Consultativ pentru IMM-uri recomandă acest program de masterat angajaților ministerului, companiilor și asociațiilor care fac parte din Consiliul de Export, asociațiilor profesionale și patronale, tuturor instituțiilor și companiilor care au sau își propun activități de export-import.

Programul are ca obiectiv pregătirea resursei umane în vederea sprijinirii dezvoltării economice prin promovarea exporturilor, a investițiilor şi întărirea prezenței României în sistemul global de relații internaționale.

Programul se adresează cu preponderență absolvenţilor de studii superioare din diferite domenii de specialitate, oferind posibilitatea aprofundării cunoştinţelor şi dezvoltării profesionale în domeniul Economiei și Afacerilor Internaţionale.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului prin Departamentul de Comerţ Exterior, Consiliul Consultativ în Turism, Consiliului Consultativ pentru IMM-uri recomandă acest program de masterat angajaților ministerului, companiilor și asociațiilor care fac parte din Consiliul de Export, asociațiilor profesionale și patronale, tuturor instituțiilor și companiilor care au sau își propun activități de export-import.

Programul asigură o pregătire de specialitate în domenii ca: negocieri internaţionale, marketing şi globalizare a afacerilor, analiza pieţelor, tranzacţii internaţionale, strategii internaţionale de firmă, contractare internaţională, instrumente de promovare, organizarea departamentelor de export, leadership, comunicare ș.a.

Înscrierile la acest program se fac în perioada 22-26 iulie 2022, prin depunerea dosarelor de candidatură. Toate informațiile se găsesc accesând link-ul http://rei.ase.ro/masterat.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner