vineri, iunie 2, 2023

Protest în faţa sediului PSD; oamenii scandează împotriva aplicării certificatului verde

Un grup de oameni protestează, joi, în faţa sediului Partidului Social Democrat din Kiseleff. Protestul are loc chiar în momentul în care social-democraţii discută despre abordarea pe care o vor avea la discuţiile cu PNL pentru un nou guvern, scrie dcnews.ro.

Oamenii scandează mesaje împotriva impunerii prin lege a certificatului verde în România.

Întâlnirea liderilor PNL și PSD pentru formarea unei eventuale majorități guvernamentale va avea loc joi, la ora 13.00, la Palatul Parlamentului, au declarat pentru Mediafax surse din conducerile celor două formațiuni politice.

„Ne vom întâlni la 13.00, la Palatul Parlamentului”, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Potrivit unor surse social-democrate, din delegația PSD vor face parte președintele formațiunii, Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte, precum și vicepreședintele Mihai Tudose.

„Legătura cu PSD este ținută de președintele partidului cu președintele Partidului Social Democrat. Nu știu exact care este ora. În mod normal, în această seară vom sta de vorbă și cu cei din PSD. Nu avem o oră și o locație. Vă pot spune sigur că eu și dl. Flutur nu vom merge în Kiseleff (sediul central al PSD – n.r.). Putem să ne vedem oriunde. Și la în parc”, spunea miercuri liberalul Rareș Bogdan.

Atât liderii PNL, cât și cei ai PSD, susțin că propria formațiune trebuie să dețină funcția de premier.

Liderii PNL s-au întâlnit, miercuri, tot la Palatul Parlamentului, cu reprezentanții USR.

„Explorăm dacă este posibil sau nu să refacem coaliția, iar PNL va trebui să decidă acest lucru după întâlnirea cu PSD”, a afirmat liderul USR, Dacian Cioloș, după întâlnirea cu liderii liberali.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner