marți, august 9, 2022

Proteste faţă de preţul la combustibil în Capitală şi în ţară; oamenii consideră că Guvernul îşi bate joc de ei cu aşa-zisa reducere de 50 de bani

Românii nemulţumiţi de preţurile mari la benzină şi motorină au ieşit în stradă în această seară. Au fost proteste în Capitală, dar şi în mai multe oraşe din ţară, scrie antena3.ro.

Cei mai mulţi români consideră acest ajutorul de 50 de bani ca fiind o bătaie de joc. 50 de bani este și motivul pentru care au venit și protestează şi astăzi la mai multe benzinării din Capitală.

„Am alimentat de 35 de bani. Acesta este ajutorul dat de Guvern. Da, să mai îi rămână și mie 15 bani poate îmi iau o pâine. Sau eu știu, un covrig sau gaura de la covrig o să-mi iau cu diferența de 15 bani.  Mai mult nu ne permitem, atât ne-a ajutat guvernul, cu 50 de bani”, spune un şofer.

„Da, am alimentat cu o găleată de mărunți de 60 de lei. Este bătaie de joc la adresa românilor. O măsură mai adecvată ar fi să micșoreze prețurile corect, pentru că sunt mărite artificial”, mai spune o femeie.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner