PSD acuză Guvernul că haosul din procesul de vaccinare este provocat intenţionat: Prioritar nu mai e cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher

PSD

Social-democrații spun într-o postare pe facebook, că procesul de imunizare a persoanelor vulnerabile şi cu boli cronice este grevat de cazurile celor care se vaccinează „peste rând”.

  • PSD: În guvernarea “meritocraților”, prioritar nu mai este cel mai vulnerabil, ci cel mai șmecher!

Schimbarea frecventă a categoriilor admise la vaccinare în etapa a doua are scopul de a crea haos iar de haos profită pilele şi relaţiile celor din actuala guvernare, mai acuză PSD.

”Adevăratul lor scop nu este salvarea bolnavilor cronici sau a celor peste 65 de ani, nici imunizarea lucrătorilor esențiali, ci să bage – peste rând – cât mai multe dintre pilele și relațiile lor!

De aceea, au produs ceea ce știu ei mai bine: haosul! Au distrus orice logică a vaccinării, introducând excepții repetate.

Ticăloșia lor condamnă practic la moarte oameni în vârstă sau bolnavi cronici, care nu se vor putea vaccina, fie pentru că nu a mers platforma, fie pentru că altcineva cu pile de la PNL, USR sau UDMR s-a băgat în față.

  • În România lui Iohannis și Cîțu, unde procesul de vaccinare este militarizat, marii campioni ai anticorupției au reușit să corupă până și procesul de vaccinare anti-COVID!, se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.