luni, august 8, 2022

PSD: În ministerele conduse de social-democrați, numărul angajaţilor a scăzut cu 997 de persoane faţă de noiembrie 2021

Social-democraţii spun că în ministerele conduse de miniștrii social-democrați numărul angajaţilor a scăzut cu 997 faţă de noiembrie 2021.

„În ministerele conduse de PSD, numărul angajaţilor a scăzut cu 997 de persoane faţă de noiembrie 2021”, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de PSD.

Potrivit sursei citate, această precizare este făcută în urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la numărul de angajări făcute în ultima vreme în sistemul public.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la numărul de angajări făcute în sistemul public, după intrarea PSD la guvernare, facem următoarea precizare: conform datelor oficiale raportate de Ministerul Finanţelor Publice, în intervalul noiembrie 2021 – martie 2022, în ministerele conduse de reprezentanţii PSD, inclusiv aparatul Secretariatului General al Guvernului, numărul total de angajaţi a scăzut cu 997 de persoane, de la 135.517 posturi ocupate la 134.520”, menţionează PSD în comunicat.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner