duminică, iunie 26, 2022

Răcuci (PNL): O țară întreagă stă cu sufletul la gură să vadă dacă Viorica Dăncilă va da sau nu ordonanța de urgență care să-i scape pe corupți de pușcărie

Deputatul PNL Claudiu Răcuci acuză PSD și ALDE pentru disprețul major pe care îl manifestă față de cei 20 de milioane de români cinstiți și somează Guvernul să nu adopte ordonanțe de urgență care ne vor scoate din rândul statelor civilizate.

„O țară întreagă stă cu sufletul la gură și așteaptă să vadă dacă Viorica Dăncilă va da sau nu ordonanța de urgență care să-i scape pe corupți de pușcărie și pe hoți de plata prejudiciilor! Dar, dacă e spre interesul lui Dragnea și spre disprețul a 20 de milioane de români, Guvernul se execută și va da, mai devreme sau mai târziu, ordonanțe de urgență pentru aministie penală, pentru amnistie fiscală și pentru golirea pușcăriilor de infractori.

Este de nepermis ca, în România, stat membru al Uniunii Europene, infractorii condamnați să facă legi, prin care să scape ei înșiși de rigorile legii. Până și presei i-a scăpat un aspect extrem de important și anume că atunci când s-au votat modificările la Codul penal, din cele 167 de voturi pentru, 4 deputați care au votat pentru sunt deja condamnați definitiv de instanțele de judecată. Adică, în România anului 2018, condamnații fac legea penală!

Recent, am aflat cu toții că Darius Vâlcov, un alt condamnat penal care conduce efectiv Guvernul, pregătește și o amnistie fiscală, care, chipurile, ar fi prevăzută în Programul de guvernare! În fapt, amnistia fiscală este un nou cadou pentru firmele deținute de Liviu Dragnea prin interpuși și care au datorii de milioane de euro la buget.

Măsura pe care o coace Guvernul este o palmă dură dată pe obrazul tuturor agenților economici onești, care nu au dormit nopțile ca să achite la timp taxele și impozitele. Așadar, în viziunea PSD-ALDE, cine a plătit impozitele a fost un fraier, iar cine are datorii la buget, pe care Guvernul le va șterge, este un șmecher. Coaliția PSD-ALDE va intra în istoria României pentru cel mai mare dispreț arătat cetățenilor cinstiți și corecți, iar aceasta fi numită de urmașii noștri drept coaliția infractorilor bine organizați”, a afirmat Răcuci.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner