Radu Ștefan Oprea deschide lista candidaților PSD pentru Senat în Prahova

stefan radu oprea

Senatorul Radu Ștefan Oprea spune că deschide lista candidaților PSD pentru Senat, în timp ce lista candidaților pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Bogdan Toader, președintele organizației PSD Prahova.

„Votul și încrederea primarilor PSD, ale colegilor mă onorează și, în același timp, mă responsabilizează pentru a-i reprezenta cât mai bine, într-un mod profesionist.
În două mandate de Senator, am inițiat 101 proiecte de lege, din care 48 sunt legi promulgate sau în curs de promulgare, restul aflându-se în dezbatere sau pe circuitul legislativ. Amprenta lor se face simțită și în Prahova, precum Legea Parcurilor Industriale sau a celor care simplifică legislația pentru mediul de afaceri.
  • Ca ministru al mediului de afaceri, comerțului și antreprenoriatului am făcut, împreună cu antreprenorii, din programul Start Up Nation o poveste de succes. În Prahova sunt 217 antreprenori care au debutat în prima ediție și 549 în cea de a doua.
  • Sprijinul antreprenorilor trebuie să continue, legea inițiată de mine privind ediția a treia Start Up Nation fiind declarată constituțională, în ciuda opoziției guvernului Orban care a atacat-o la CCR.
Siguranță locurilor de muncă se poate asigura doar prin sprijinul activ acordat companiilor din România, iar măsurile cuprinse în noul program de guvernare PSD vor deveni legi cu susținerea Dumneavoastră.