marți, iunie 28, 2022

Rareș Bogdan(PNL): Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Rafila(PSD)

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a vorbit la Interviurile Digi24.ro că este vine ministrului Alexandru Rafila pentru neadoptarea certificatului verde.

„Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Rafila (n.red. legat de declarațiile lui Rafila despre la Cîțu). Dacă continuă, atunci va trebui să luăm o hotărâre, dar nu demiți un om pentru o declarație. Dar în schimb cred că e nevoie de o dsicuție serioasă.

Faptul că domnul Tudose a atacat un ministru al PNL în mod public a fost o chestiune nefirească și nu ajută la realizarea unui consens cu privire la buna guvernarea”, a spus Rareș Bogdan.

„Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort nu va ajunge să fie unul apreciat, nu va duce la nimic și guvernarea va bălti, atunci e absolut legitim să încercăm să găsim o altă formulă pentru că înseamnă că această formulă a fost făcută complet aiurea. Eu sper să nu avem această situație. 

Pentru asta trebuie multă înțelepciune. Eu am trăit din conflict. Dacă ar trebui să am o retorică, aș găsi în fiecare oră motiv să atac pe cineva de la PSD, dar știu că românii nu asta vor. Vor să fie ajutați, nu mai vor circ.

În Coaliție nu am discutat asta, am discutat doar despre energie.

Dacă lucrurile continuă, va trebui să acționăm și extrem de brutal. Liderii să înțeleagă că nu e loc de bătălii de orgolii pentru că avem alte urgențe”, a mai spus el.

spot_img

1 COMENTARIU

  1. DE vină sunteți VOI că sunteți prea radicali. Nu este necesară o măsură extremă, mai ales că Omicron NU e Delta sau altă… Ce e că MĂȘTILE OBLIGATORII MEDICALE sau FPP2? DE CE? Sunt PE STOC și prostimea nu se protejează cu ce VREȚI UNII???Vreau să văd ȘTIINȚIFIC DOVEDIT faptul că O MASCĂ DIN HÂRTIE este superioară ca protecție decât o mască din MATERIAL TEXTIL! Fiind vorba de UN VIRUS care măsoară CÂȚIVA MICRONI trece prin material textil și NU trece prin hârtie??? Mai întrebați MEDICI CHIRURGI că ei sunt majoritari „purtători de mască” în principiu, CARE E SCOPUL EI??
    Cine e rareș bogdan?? Un OPORTUNIST care iar s-a trezit vorbind? Pentru ALE CUI interese de data asta???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner