Răzvan Cuc a discutat cu Gabriela Firea despre proiectele de infrastrctură pentru Capitală

Razvan Cuc si Gabriela Firea

Ministrul Transporturilor, deputatul Răzvan Cuc, a avut o întâlnire cu primarul Capitalei Gabriela Fire și cu primarul Sectorului 1 Dan Tudoroache, pe agenda discuțiilor fiind proiecte precum magistrala de metrou M5, centura Municipiului București sau reabilitarea Podului Constanța.

„Proiectele de infrastructură importante pentru bucureșteni au fost subiectul întâlnirii pe care am avut-o astăzi cu doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei. Am răspuns cu bucurie invitației doamnei Gabriela Firea la care a participat și primarul sectorului 1, Dan Tudorache, și consider că întâlnirea de lucru și-a atins obiectivul”, a scris Cuc, pe Facebook.

CucCuc a mai scris că finalizarea magistralei de metrou M5, reabilitarea centurii Municipiului București sau reabilitarea Podului Constanța au fost printre subiectele abordate la întâlnire. 

 

 

„Din discuțiile avute a rezultat că doar printr-o coordonare a măsurilor inițiate de către Ministerul Transporturilor și Primăria Municipiului București pot fi implementate și dezvoltate liniile strategice referitoare la infrastructura de transport.

Cred în continuare că prin dialogul dintre noi și dintre cele două instituții, vom găsi soluțiile necesare pentru ca bucureșteni să beneficieze de o infrastructură corespunzătoare care să permită o dezvoltare armonioasă a orașului”, a conchis ministrul.