duminică, august 14, 2022

REACȚIA Laurei Vicol, după nominalizarea lui Cioloș: Această nominalizare este un act de iresponsabilitate la cel mai înalt nivel al statului

Laura Vicol, deputat PSD, a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Dacian Cioloș să formeze guvernul, considerând că această nominalizare este un act de iresponsabilitate la cel mai înalt nivel al statului.

Vicol: Nominalizarea lui Dacian Cioloș pentru funcția de premier arată că nici măcar în ultimul ceas președintele nu a putut accepta soluția rațională pentru acest moment: un guvern non—politic pentru a gestiona țara până la alegerile anticipate, la rândul lor absolut necesare.

Parlamentarul social-democrat mai spune că, în timp ce românii mor cu sutele, noi, cu toții, trebuie să asistăm la un joc politic de maxim cinism, ce va avea drept consecință prelungirea crizei politice și a suferinței românilor.

”Din motive greu de înțeles de orice om rațional din această țară, președintele a ajuns să nominalizeze o persoană fără sprijin politic.

Această nominalizare este un act de iresponsabilitate la cel mai înalt nivel al statului.

Românii nu au timp și nu au dorința de a sta să analizeze jocurile președintelui și care sunt mizele din spatele gestului acesta.

România este devastată de valul 4 al pandemiei de coronavirus, val 4 nepregătit de guvernarea PNL-USR-UDMR și despre care președintele Klaus Iohannis și premierul demis Florin Cîțu au zis că nu mai vine. Dar a venit. Românii tremură de frica facturilor din iarnă, iar Guvernul demis a făcut totul pentru a bloca plafonarea prețurilor.”, mai scrie social-democrata Vicol pe facebook.

Laura Vicol: Și, în tot acest context, ce face președintele? Joacă poker cu România și românii.

”Asta a ajuns țara aceasta pentru Klaus Iohannis, Florin Cîțu și autointitulata echipă câștigătoare – un teren de joc pentru satisfacerea setei de putere. De ce altă dovadă mai mare că România este condusă de oameni care nu au ce căuta în aceste funcții mai avem nevoie?

Setea de putere este pentru acești oameni mai importantă chiar și decât viața și sănătatea românilor. Iar acest lucru nu poate fi nici iertat, nici uitat!”, conchide deputatul în postarea de pe pagina sa de socializare.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner