Reacția unui deputat, după ce Iohannis nu a promulgat bugetul: a decis să sacrifice o țară pentru sine și pentru un nou mandat!

beatrice tudor iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să sacrifice o țară pentru sine și pentru un nou mandat, a afirmat vineri deputata PSD Beatrice Tudor, după ce şeful statului a anunţat că va ataca la CCR bugetul pe 2019.

„Pe lângă întrebarea evidentă: Cum dorește Iohannis să aibă autostradă ca să ajungă mai repede la Sibiu dacă tot blochează bugetul?

Se mai ridică o întrebare: Ce speră să obțină președintele României? Este clar că bugetul României nu are cum să nu fie constituțional, nu a fost încălcat niciun drept și nicio procedură parlamentară. Este la fel de clar că CCR nu are niciun fel de prerogative pentru a se pronunța pe fond asupra componentelor bugetului de stat, adică de ce unele ministere primesc anumite sume și altele alte sume, și este perfect clar că dl Iohannis va cere apoi re-examinarea legii bugetului de stat, pe care o va primi, la fel, spre promulgare.

Și atunci, de ce a decis domnia sa să blocheze, timp de luni bune, bugetul României, dacă nu pentru a-și activa baza electorală?”, a scris Beatrice Tudor pe Facebook.

  • Aceasta s-a arătat revoltată de „ipocrizia preşedintelui, care acuză PSD de politicianism, când tocmai dânsul sacrifică pensionarii ce așteptau pensiile mărite, angajații care așteptau salariile mărite, medicii și profesorii care așteptau și ei bugetele de la Sănătate și Educație”.

„Ca să nu mai zic de Transporturi și Apărare, domenii strategice de care președintele e preocupat nevoie mare. De pe pârtia de schi dl Iohannis nu era preocupat de bugetul de stat pe anul 2019, acum că în mai puțin de două luni începe campania electorală pentru europarlamentare, a început asiduu activitatea de Opoziție. Păcat, România merita mai mult și mai bine!”, a adăugat deputata PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că va depune o sesizare la CCR pe tema bugetului pe 2019, apreciind că aceste este „un buget al ruşinii naţionale”.

„PSD este incompetent şi incapabil să conducă România. Despre buget, bugetul ruşinii naţionale – asta este bugetul propus pentru 2019, bugetul ruşinii naţionale. Este un buget nerealist, supraevaluat şi întârziat”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a decis să sacrifice o țară pentru sine și pentru un nou mandat!Pe lângă întrebarea evidentă: Cum…

Publiée par Beatrice Tudor sur Vendredi 22 février 2019