Reacție de ULTIMĂ ORĂ a PSD Sibiu / SABOTAJUL MARCA IOHANNIS CONTINUĂ SĂ FACĂ RĂU ROMÂNIEI

Trif iohannis

Conform unei postări de ultimă oră a PSD Sibiu, pe pagina oficială de facebook, și semnată de către președintele Organizaţiei Judeţene, Bogdan Trif, președintele Iohannis este acuzat că ”SABOTEAZĂ” și ”continuă să facă rău României”.

Vă prezentăm în continuare postarea integrală a PSD Sibiu:

”România trăiește, astăzi, o zi istorică, preluarea oficială a Președinției Consiliului Uniunii Europene, o zi care va marca țara noastră pe harta Europei.

  • Acest eveniment este un prilej de bucurie pentru toți românii, dar și o ocazie de care Werner Iohannis profită pentru a-și pune în aplicare planul de sabotare a intereselor țării noastre.

În timp ce Guvernul se ocupă de primirea oficialilor europeni care sosesc astăzi în România, Iohannis face un spectacol aberant motivând, după aproape 2 luni, de ce a refuzat propunerile de miniștri la Transporturi și la Ministerul Dezvoltării. Pe lângă faptul că se joacă de-a președintele țării, Iohannis face tot ce-i stă în putere să pună România într-o lumină proastă în ochii oficialilor europeni.

  • Ceea ce nu înțelege Werner Klaus Iohannis este că acest blocaj iresponsabil pune România în ipostaza unui stat neserios. Preluarea Președinției Consiliului UE este o oportunitate pentru România în ceea ce privește consolidarea relațiilor cu statele membre și este o ocazie ca țara noastră să demonstreze că poate fi o voce la masa deciziilor Europei.

Propunerile de minștri ale premierului României au fost legitime, iar Iohannis inventează motive pentru a-și justifica sabotajul invocând articole de lege fără nicio legătură cu realitatea. Iohannis nu are altă ocupație la Cotroceni decât să ticluiască planuri prin care să împiedice Guvernul să facă bine românilor.

  • Cerem lui Werner Klaus Iohannis să înceteze imediat aceste acțiuni defăimătoare la adresa României și să respecte Constituția țării. Miniștrii Transporturilor și Dezvoltării sunt doi pioni importanți în susținerea și soluționarea dosarelor din cadrul Presedinției Consiliului UE, așadar, acest președinte-sabotor trebuie să se oprească din a mai lucra împotriva cetățenilor acestei țări.

Bogdan Trif,
Președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu”