duminică, august 14, 2022

Reacție DURĂ / Laura Vicol, după tragedia de la Constanța: Criminalilor!Cum dormiți, incompetenților lipsiți de suflet, cu capul pe pernă, cum?

Criminalilor! De luni de zile urlu efectiv despre aceste instalații electrice vechi care nu țin! De luni de zile urlu ca vor lua prizele foc și că din nou vor muri oameni!, a reacționat deputatul social-democrat Laura Vicol, după ce șapte oameni au murit într-un incendiu la Spitatul din Constanța, la ATI.

  • Vicol: Cum dormiți, incompetenților lipsiți de suflet, cu capul pe pernă, cum?

Parlamentarul consideră că morții de la Constanța sunt consecința directă a nepregătirii sistemului pentru ce se întâmplă în această toamnă, completând că: Secțiile ATI sunt sufocate, infrastructura este la pământ, nimeni nu a verificat nimic în ultimele luni.

Mai mult decât atât, Vicol consideră că ”nu am învățat nimic din tragediile din ultimele luni. Indiferență criminală!”

”Râdem amar la fotografiile cu prize ieșite din pereți, dar ele sunt de fapt simbolul dezastrului în care ne aflăm.

Trei spitale modulare stau nefolosite la Bacău, Iași și București, dar sufocăm restul spitalelor. Și oamenii mor! Oamenii mor și nimeni nu plătește pentru nepăsarea din aceste luni, nepăsare din cauza căreia suntem acum aici!

Dumnezeu să-i ierte și condoleanțe familiilor care se vor duce sa ia trupurile celor dragi lăsați în spital să se vindece, nu să se întoarcă acasă între 4 scânduri!”, mai scrie Laura Vicol, pe facebook.

 

Reamintim că în urma unui incendiu izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de terapie intensivă, șapte oameni au murit.

VIDEO LIVE Incendiu puternic la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. 7 pacienţi decedaţi UPDATE

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner