luni, august 8, 2022

S-a lansat un proiect de servicii online – pentru simplificarea relației cetățenilor si agenților economici cu Oficiul Național al Registrului Comerțului

Secretarul de Stat pentru tehnologia informației, Marian Murguleț, a anunțat că începând de astăzi – ”Relația publicului cu Oficiul Național al Registrului Comerțului va fi mult mai ușoară!” – prin demararea unui proiect de servicii online complete care va simplifica interacțiunea cetățenilor si agenților economici cu ONRC.

  • ”Am lansat astăzi un proiect care va simplifica mult interacțiunea cetățenilor si agenților economici cu ONRC.

Acesta prevede furnizarea din partea Oficiului de servicii online complete pentru așa-numitele evenimente de viață pentru firme.”, a precizat Marian Murguleț pe facebook.

Murguleț a mai transmis că acest proiect va fi un sprijin pentru agenții economici în sensul în care va reduce atât timpul cât și costurile pentru tot ceea ce însemnă relația cu ONRC-ul.

”Astfel, agenții economici vor economisi timp și bani, beneficiind simultan de transparență în procesele birocratice și de restrângerea acestora la strictul necesar.”, a concluzionat Secretarul de Stat.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner