marți, iunie 28, 2022

Săptămâna liberală, la Iași: campanie de donare de sânge și depuneri de coroane

PNL Iași va organiza, timp de opt zile, ample acţiuni pentru a marca împlinirea a 147 de ani de la înfiinţarea PNL, pe lângă expoziţii şi dezbateri urmând a fi iniţiată ziua porţilor deschise la sediul PNL Iaşi, dar şi o campanie de donare a sângelui, potrivit unui comunicat de presă.

„Nicio altă organizaţie politică nu îşi respectă istoria aşa cum o face Partidul Naţional Liberal. Doar prin cunoaşterea trecutului vom învăţa să facem un viitor mai bun. PNL demonstrează prin asta ce îl diferenţiază de celelalte partide. (…) Începând de astăzi, colegii mei din toate organizaţiile noastre au pregătit numeroase activităţi dedicate ieşenilor pentru că, în definitiv, despre asta este vorba în cadrul Săptămânii liberale, şi anume să dezbatem, să schimbăm idei, să fim alături de ei şi, poate cel mai important, să învăţăm unii de la alţii. Am încredere că fiecare activitate pe care o organizăm va fi un câştig pentru ieşeni, prin răspunsurile şi informaţiile pe care le vom putea oferi în dezbaterile noastre, fie prin campania de donare de sânge la care vă aşteptăm în număr cât mai mare, într-o perioadă în care mulţi cetăţeni din România, cât şi victimele războiului nemilos din Ucraina au atât de mare nevoie”, a declarat Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi.

Începând de duminică şi până pe 29 mai, va fi sărbătorită Săptămâna Liberală, fiind pregătite mai multe evenimente care vor marca împlinirea a 147 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

În cursul zilei de duminică va fi lansată broşura „Istoria Partidului Naţional Liberal”, apoi va avea loc vernisajul expoziţiei „Dinastia Brătienilor şi naşterea liberalismului românesc” la sediul PNL Iaşi, iar luni la Centrul Regional de Transfuzii din Iaşi liberalii ieşeni vor dona sânge.

Săptămâna viitoare vor fi depuse coroane de flori la statuile I.C. Brătianu, Ion I.C. Brătianu şi Nicolae Gane din Iaşi şi va fi organizată ziua porţilor deschise la sediul PNL Iaşi.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner