SCANDAL de ultimă oră în PNL / Senator liberal: Mă DELIMITEZ de actuala guvernare(…)Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul!

Ion Iordache

Senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache, și-a exprimat, sâmbătă, pe pagina de facebook, nemulțumirea legată de modul în care a fost până acum guvernată țara în ultimul an, anunțând că se delimitează de actuala guvernare.

Iordache: Mă DELIMITEZ de actuala guvernare(…)Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul!

“Sunt profund întristat când văd că șansa de dezvoltare a României este aruncată la gunoi cu atâta imaturitate. Ei au primit cadou un Guvern, o majoritate parlamentară stabilă și o echipă liberală, unită în jurul unui program de guvernare.

Au distrus tot, iar blatul cu PSD a pus capacul! În loc să arătăm lumii cât de multe poate realiza echipa liberală, în goana lor după putere, au călcat totul în picioare.

Nu pot accepta să fiu asociat cu asemenea politică distructivă! Mie îmi place să construiesc, să am satisfacția lucrului bine făcut și să arăt oamenilor că se poate!

Succesul, banii și funcțiile nu mi-au luat mințile cum văd că se întâmplă la unii dintre colegi. Guvernarea a eșuat, nu poți susține că economia duduie când prețurile au explodat, iar la veniturile oamenilor nu s-a adăugat nimic”, a transmis senatorul liberal pe Facebook.

Senatorul Iordache a precizat că este primul an fără un proiect național de investiții, Programul Anghel Saligny ar putea produce efecte abia anul viitor, și că, deși i-a girat necondiționat, în acest moment și-a pierdut complet încrederea în această echipă(actualul Guvern condus de Cîțu): Deși i-am girat necondiționat, această echipă mi-a pierdut complet încrederea.

Iordache a taxat actuala guvernare și pentru faptul că, nici până acum, planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia nu a fost aprobat. În plus, programele de investiții sunt blocate anul acesta, fiind, din punctul său de vedere, pierdut din punct de vedere investițional.

“Deși i-am girat necondiționat, această echipă mi-a pierdut complet încrederea. Este primul an fără un proiect național de investiții, Programul Anghel Saligny ar putea produce efecte abia anul viitor; Deși au promis de anul trecut, planul de reorganizare al CEO nu este avizat nici acum, vulnerabilizând Gorjul peste măsură; Planul de Tranziție Justă trebuia lansat în această toamnă, acum ne spun că va fi negociat abia în primăvara anului viitor; Din cauza campaniei interne, programele începute de guvernul Orban au fost suspendate; Finanțarea proiectelor aflate pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții a fost blocată.”, a mai spus senatorul PNL Gorj, Ion Iordache.

”Realitatea este că românii, gorjenii, nu o duc bine deloc. Datoria mea față de oamenii care m-au votat este să fiu corect, să spun lucrurilor pe nume și să pun umărul la treabă! Cred că și colegii mei, îmbătați acum cu apă rece, au șansa să îndrepte greșelile din ultima perioadă și să pună pe primul loc oamenii, nu lupta politică.”, conchide Iordache.