marți, noiembrie 28, 2023

Scrisoarea de adio a unui manager de spital din Germania care s-a sinucis

Dr. Thomas Jendges, șeful clinicii din Chemnitz, din Germania, s-a sinucis, iar în urma sa a lăsat un mesaj de adio cutremurător. Potrivit poliției locale, el a lăsat o scrisoare de adio pentru angajatorul său, în care susține că vaccinarea împotriva Covid-19 este un genocid și, de fapt, vaccinul ar fi o armă biologică, scrie stiripesurse.ro.

Minciuna continuă față de pacienți și persoanele vaccinate, precum și înșelăciunea cu privire la pericolele vaccinării. Vaccinarea cu vaccinuri experimentale mortale Covid-19. În realitate este o armă biologică, utilizarea sa fiind camuflată ca vaccin Covid-19.

Ceea ce se face populației este un genocid și o crimă împotriva umanității.”, a lasat scris dr. Thomas Jendges. El a mai consemnat ca primarul îl amenințase că îl va concedia dacă refuză să vaccineze pacienții din clinica sa.

Managerul mai spune că nu mai putea suporta o asemenea crimă din partea guvernului federal și regional și a complicilor lor și că și-a văzut sinuciderea ca pe o eliberare și o modalitate de a trimite un semnal puternic de pericol. El a cerut ca scrisoarea să fie publicată, lucru de care primarul a luat cunoștință, dar pe care l-a împiedicat inițial cu bună știință, pana când politia a aflat de scrisoare, consemnează cotidianul german Bild.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner