duminică, februarie 5, 2023

Sector 6: Licitaţie pentru realizarea a 743 de platforme subterane de colectare a deşeurilor; valoare estimată – 84.000.000 lei

Primăria Sectorului 6 anunţă pe SICAP licitaţie pentru servicii de proiectare şi pentru construirea a 743 de platforme subterane de precolectare separată a deşeurilor.

Durata contractului este de 8 luni, iar valoarea totală estimată este de 84.009.841 lei. Proiectul beneficiază de finanţare europeană prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Obiectul contractului îl constituie servicii de proiectare faza PAC (Proiect pentru obţinerea Autorizaţiei de Construire), PT (Proiect tehnic), DTOE (Documentaţie Tehnică pentru Organizarea Execuţiei), inclusiv asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor pentru construirea platformelor subterane.

Contractul este împărţit în trei loturi:

– lotul I – 275 de platforme, la o valoare estimată fără TVA de 31.093.817 lei;

– lotul II – 280 de platforme, la o valoare estimată fără TVA de 31.659.160 lei;

– lotul III – 188 de platforme, la o valoare estimată fără TVA de 21.256.864 lei.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară are o pondere de 85%, perioada de garanţie acordată echipamentelor furnizate şi montate reprezintă 10%, iar experienţa profesională specifică pentru şeful de proiect constituie 5%.

Durata minimă ce poate fi acceptată pentru garanţia echipamentelor furnizate nu poate fi mai mică de cinci ani.

Ofertanţii trebuie să facă dovada faptului că au efectuat livrări de produse similare, respectiv dotări urbane subterane destinate colectării deşeurilor, în ultimii trei ani, în valoare de minim cinci milioane de lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 27 februarie.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner