Senator PSD, despre scandalul creșterii vârstei de pensionare: Când jupânul Ludovic dictează că se muncește până la 21,30, toată lumea execută și asta până la 70 de ani!

bogdan matei

Când „jupânul Ludovic„ dictează că se muncește până la 21,30, toată lumea execută și asta până la 70 de ani, a afirmat senatorul Bogdan Matei, fost ministru al Tineretului și Sporturilor.

„După catastrofala serie de anunțuri privind desființarea programelor de finanțare, anularea dublării alocației copiilor, după anunțarea înghețării pensiei minime, după renunțarea la măririle de salarii ale profesorilor, acum vin cu cireașa de pe tort de la Raluca Turcan care declară că vârsta de pensionare ar putea crește la 70 de ani. Iată o parte din declarație :

“Se impune o discuție în ceea ce privește creșterea vârstei de pensionare. Dacă se va ajunge la concluzia că există o susținere pentru această idee, este posibil să luăm această măsură.” Acum rămâne să așteptăm “concluzia” specialiștilor…„, a declarat senatorul pentru ecopolitic.ro

Potrivit acestuia, “specialiștilor” pentru a mări vârsta de pensionare este necesară mărirea speranței de viață a cetățenilor români, iar asta se poate face prin creșterea nivelului de trai, ceea ce voi clar nu faceți!

„Mare i-a fost mirarea domnului premier, Mandolină, când la 21:30 nu era nimeni la Guvern. Cum să-și permita așa ceva? Mai in glumă, mai în serios de mâine toata lumea să stea la cheremul jupânului…până când împlinește 70 de ani, nu mai devreme!„, a concluzionat fostul ministru.

Guvernul pregătește o LOVITURĂ CRUNTĂ pentru români: Vârsta de pensionare obligatorie – 70 de ani!