Senatorul Bogdan Matei, mesaj de 1 Decembrie: Ziua Națională a României este un prilej de reflecție asupra vocației pe care o avem ca popor în concertul națiunilor

Bogdan Matei

Senatorul PSD Bogdan Matei afirmă, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Naţionale, că ”aniversarea unității de neam este celebrată în acest an într-un mod mai sobru din cauza pandemiei în care ne aflăm”.

  • Matei: Ziua Națională a României este un prilej de reflecție asupra vocației pe care o avem ca popor în concertul națiunilor.

Prezentăm integral mesajul senatorului Matei:

”Respectul de sine și onoare izvorâte din sentimentul patriotic au fost constantele celor care au crezut în marile idealuri și au realizat proiecte politice de anvergura ale României Mari.

În fața provocărilor și preocupărilor apăsătoare ale prezentului și viitorului este nevoie să cultivăm și mai mult valoarea solidarității. Ziua de mâine este influențată de maturitatea noastră de astăzi, din acest motiv vă invit să practicăm cu toții “meseria” de a fi om în lume, cea pe care ne-au învățat-o părinții și bunicii noștri și prin care se deosebește sufletul frumos al românului.

La mulți ani, România!
La mulți ani tuturor românilor!”, a scris fostul ministru al Tineretului și Sportului pe facebook.