duminică, octombrie 1, 2023

Senatorul Sorin Lavric (AUR): Iohannis nu are o cultură generală elementară şi nici proprietatea termenilor; nediscriminarea la care face el referire este o brașoavă neomarxistă menită să elimine orice împotrivire în numele egalității, iar toleranța este o altă balivernă neo-marxistă, al cărui scop este să-i moleșească pe oameni în numele unei mincinoase îngăduințe în fața oricărei agresiuni care vine din afară

Senatorul AUR, Sorin Lavric, a comentat în termeni inechivoci declarația președintelui Klaus Iohannis, ocazionată de primirea unui premiu în Germania, scrie r3media.ro.

Lavric a spus că președintele Iohannis este „incult” și „nu are proprietatea termenilor” pe care-i folosește.

Lavric se referă la faptul că Iohannis a declarat că România promovează valori precum „toleranța, nediscriminarea sau unitatea”.

„Nediscriminarea este o brașoavă neomarxistă, care este menită să elimine orice împotrivire în numele egalității. Toleranța este o altă balivernă neo-marxistă, al cărui scop este să-i moleșească pe oameni în numele unei mincinoase îngăduințe în fața oricărei agresiuni care vine din afară.

Fostul profesor de fizică, dl Iohannis, este incult din punct de vedere filozofic care a putut să scoată asemenea enormități pe gură, cum că poporul român promovează „toleranța” și „nediscriminarea”.

Asta înseamnă să nu ai o cultură generală elementară, să ajungi să scoți pe gură banalități găunoase, de care domnului Iohannis ar trebui să-i fie rușine. Drama este că în ultimii 33 de ani, cam toți politicienii noștri au făcut o figură lamentabilă, incapabili să stăpănească o limbă românească sau o limbă culturală de bun simț”, a comentat Sorin Lavric într-o declarație video.

De remarcat este că președintele Iohannis a fost premiat în Germania pentru „promovarea libertăților fundamentale”.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner