Sibiu: Adolescent reţinut pentru cel puţin cinci furturi din maşini, în special din taxiuri

Un băiat de 15 ani din Sibiu a fost reţinut de poliţişti, care îl cercetează după ce ar fi comis cel puţin cinci furturi din autoturisme, dintre care patru din taxiuri, adolescentul sustrăgând diverse sume de bani.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu.

‘Minorul este bănuit că, în perioada iunie – august 2021, ar fi sustras diverse sume de bani din cinci autoturisme, dintre care patru auto în regim TAXI şi un auto aparţinând unei societăţi cu profil reparaţii centrale termice, parcate şi lăsate descuiate pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.240 de lei şi 2.000 de euro’, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Adolescentul va fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

IPJ Sibiu atrage atenţia că lăsarea unor sume de bani în interiorul autovehiculelor reprezintă circumstanţă favorabilă comiterii infracţiunilor, iar maşinile nu trebuie lăsate descuiate fără supraveghere.

Sursa: PRESSONLINE