Sibiu: Noul director de la DGASPC, un fost şef serviciu din CJ

Noul director general interimar al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sibiu este Claudiu Stupar, fost şef serviciu Administrare Buget din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Claudiu Stupar a fost numit după ce Laura Vîlsan a renunţat la funcţia de director general al DGASPC Sibiu, pe care a ocupat-o din 2014.

‘Am luat această decizie întrucât reprezentanţii partidelor politice din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu nu au venit cu nicio nominalizare pentru funcţia publică de director general, aşa după cum le-am propus la finalul şedinţei ordinare din 25 martie. Având în vedere buna colaborare pe care am avut-o cu Claudiu Stupar, un profesionist al administraţiei publice locale, i-am propus să preia conducerea interimară a DGASPC şi mă bucur că a acceptat’, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, citată în comunicatul menţionat.

Lui Claudiu Stupar i s-au delegat atribuţiile de director general al DGASPC Sibiu pe o perioadă de cel mult 6 luni.

Daniela Cîmpean anunţa, în 25 martie, că a propus ca toate partidele reprezentate în CJ Sibiu – PNL, FDGR, USR şi PSD, să transmită până la data de 31 martie propuneri pentru asigurarea interimatului la DGASPC Sibiu. Ea a mai afirmat că DGASPC este o instituţie cu activitate ‘sensibilă’ unde în prezent ‘sunt probleme de management’ care au afectat inclusiv bugetul Consiliului Judeţean. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: PRESSONLINE