Sibiu: Tânăr decedat, după ce i s-ar fi făcut rău într-un autoturism

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Alba a decedat joi seara, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, pe o stradă din Sibiu.

”SAJ Sibiu a primit ieri seara, în jurul orei 23,00, un apel prin 112 care informa că un bărbat de 23 ani se află în stare de inconştienţă într-un autoturism pe B-dul Milea. Şoferul apelant a fost sfătuit să oprească maşina în parcarea de la Teatru”, informează vineri Serviciul de Ambulanţă Sibiu.

La scurt timp a sosit o ambulanţă SAJ şi a găsit în maşină, pe locul din dreapta faţă, un bărbat inconştient, aflat în stop cardio-respirator.

Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare şi au continuat aproximativ 50 de minute.

”Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate şi a fost declarat decedat. A fost anunţată Poliţia în vederea cercetărilor specifice”, precizează reprezentanţii SAJ.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele informaţii obţinute de către poliţişti a rezultat faptul că tânărului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violenţă.

”La data de 23 septembrie, în jurul orei 23,00, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecţiei cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată. La locul indicat poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Alba, decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical”, arată IPJ Sibiu.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.

Poliţiştii sibieni au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursa: PRESSONLINE