duminică, august 14, 2022

Simion (AUR): Timişoara a devenit „Fritzişoara”; primarul nu mai primeşte cetăţeni în audienţă

Copreşedintele AUR, George Simion, scrie pe Facebook, că din nefericire municipiul Timişoara, simbolul Revoluţiei române anticomuniste din Decembrie 1989, a devenit „Fritzişoara”, şi acuză faptul că primarul Dominic Fritz (USR) nu mai primeşte de două luni cetăţeni în audienţă.

De asemenea, Simion spune că Fritz îi jigneşte pe membrii şi simpatizanţii AUR, numindu-i „bande xenofobe”.

„Ion Iliescu n-a murit, el copii și-a pregătit!

În 1990, Ion Iliescu condamna oponenții care tânjeau după libertatea câștigată în decembrie 1989 și denunța „o încercare de rebeliune de tip legionar”.

În 2022, primarul care nu primește timișoreni în audiență de două luni, Dominic Fritz, îi jignește pe membrii și simpatizanții AUR, numindu-i „bande xenofobe”, acuzându-i de „violență anarhică”, al căror scop „a fost să creeze haos și panică”.

Ciocoii vechi și noi și-au dat mâna ca să slujească stăpânii externi (ieri Rusia, azi Germania)!”, se arată într-o postare a AUR.

Zeci de membri şi simpatizanţi AUR, în frunte cu George Simion, au intrat vineri în sediul Primăriei Timişoara şi au scandat sloganuri precum ”Herr Fritz, nu uita, Timişoara nu-i a ta”, ”Ruşine să vă fie” sau ”Să vină afară”.

Primarul Dominic Fritz a reacţionat în urma incidentului şi a declarat că nu îl intimidează aceste violenţe anti-democratice.

George Simion, liderul AUR, se află în judeţul Timiş cu o caravană. Acesta are în program mai multe întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai partidului său în mai multe localităţi din judeţ, în zilele următoare. Sâmbătă, la ora 10.00 are programată o conferinţă de presă.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner