vineri, iunie 2, 2023

Sorin Grindeanu: A început licitaţia pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanţat prin Programul de Transport

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă ,uni că a început licitaţia pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanţat prin Programul de Transport, reabilitarea liniei de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeş cu o lungime de 226 km, pentru care sunt alocate 10,5 miliarde de lei (fără TVA).

”A început licitația pentru cel mai mare contract de infrastructură feroviară finanțat prin Programul de Transport!
Este vorba de reabilitarea liniei de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeș cu o lungime de 226 km.
Data limită pentru depunerea ofertelor la licitația pentru primele 2 loturi ale acestui Tronson este 27 aprilie 2023.
Lotul 1: (Craiova-Filiași)- cu o lungime de 37,97 km- are o valoare estimată între 1,4- 1,53 miliarde de lei (fără TVA) și trebuie finalizat în 54 de luni (12 luni proiectare și 42 de luni execuție lucrări).
Lotul 2: (Filiași-Igiroasa)- cu o lungime de 44,26 km- are o valoare estimată de 1,14- 1,24 miliarde de lei (fără TVA) și trebuie finalizat în 60 luni (12 luni proiectare și 48 de luni execuție lucrări).
Pentru reabilitarea Tronsonului de cale ferată Craiova-Drobeta Turnu Severin-Caransebeș (6 loturi) sunt alocate 10,5 miliarde de lei (fără TVA)”, anunță ministrul.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner