sâmbătă, iunie 25, 2022

Sorin Oprescu rămâne cu pedeapsa de 10 ani și opt luni de închisoare. Tribunalul București i-a respins solicitarea

Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea lui Sorin Oprescu, prin care fostul edil al Capitalei voia să fie liber, deşi a primit o condamnare de 10 ani şi opt luni de închisoare. Oprescu a cerut în instanţă şi sesizarea Curţii Europene de Justiţie: tot fără sorţi de izbândă, potrivit Știrile TVR. 

Fostul edil mai are două şanse să convingă judecătorii că ar fi avut parte de un proces abuziv. În iulie şi septembrie, magistraţii vor analiza alte căi de atac depuse de Sorin Oprescu. Până atunci, fostul edil va afla şi dacă va fi extrădat în România din Grecia, unde a fugit înainte de condamnare.

„Respinge, ca neîntemeiată, cererea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, formulată de catre petentul OSM. Respinge cererea de suspendare a judecării cauzei până la pronunțarea hotararii de către C.J.U.E.. Respinge, ca inadmisibilă, cererea de suspendare a executării Mandatului European de Arestare nr. ………., emis pe numele petentului OSM, până la soluționarea contestației la executare. Calea de atac se va exercita odată cu fondul cauzei. Acordă termen de judecată la data de 25.07.2022”, se arată în minuta Tribunalului București.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner