Spaţiu din incinta Arenei Naţionale, pus la dispoziţia DSP

Un spaţiu din incinta Arenei Naţionale, cu o suprafaţă totală de 488 mp, la nivelul zonelor VIP, urmează să fie pus la dispoziţia Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti.

Un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie dezbătut în şedinţa de vineri a Consiliului General al Capitalei, informează Agerpres.

Proiectul prevede încheierea unui protocol de colaborare între Municipiul Bucureşti şi Direcţia de Sănătate Publică. În spaţiul pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, îşi va desfăşura activitatea Centrul de Comunicare, analiză şi coordonare epidemiologică COVID-19.

Municipiul Bucureşti va asigura de asemenea: paza, curăţenia, dezinfecţia şi dezinsecţia, utilităţile, parcarea şi suport networking.

Protocolul este valabil până la data de 31 decembrie, existând posibilitatea prelungirii, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Potrivit referatului de aprobare, DSP Bucureşti a solicitat PMB, pe 5 octombrie, sprijin în vederea punerii la dispoziţie, în mod gratuit, a unui spaţiu în incinta Arenei Naţionale, pentru desfăşurarea activităţii Centrului de comunicare, analiză şi coordonare epidemiologică COVID-19.