sâmbătă, decembrie 2, 2023

Stelian Tănase: Iohannis va decide dacă această coaliţie merge mai departe sau se desface  

Politologul Stelian Tănase a declarat că preşedintele Klaus Iohannis va decide dacă actuala coaliţie merge mai departe sau nu, afirmând că PNL este ”partidul de buzunar” al președintelui țării.

”Iohannis va decide dacă această coaliţie merge mai departe sau se desface. Dacă ar fi să fac analiza pe partide, eu cred că s-ar desface mâine. Deci, dacă n-ar mai fi Iohannis care să-i ţină  legaţi de gât, ei s-ar desface pentru că sunt prea multe ranchiune, prea multe resentimente, interese contrare. Nu cred că s-ar înţelege. Ei acum stau la o masă pentru că le dă peste ceafă Iohannis. Dacă ar rămâne de capul lor, s-ar destrăma această coaliţie”, a declarat Stelian Tănase, la Prima TV.

PNL este controlat de Klaus Iohannis, a afirmat politologul.

”(…) PNL este partidul lui de buzunar. A făcut ce a vrut întotdeauna, i-a dat partidul lui Gorghiu,  putea să-i dea şi o poşetă. (…) Putea să aleagă pe cineva competent, cineva care avea experienţă de lider. Ea fusese la un moment dat purtător de cuvânt. Deci nimic. Eu nu de Gorghiu vreau să vorbesc, ci de Iohannis că putea să pună pe cineva din partea lui şef la un partid. Şi culmea e că nu a fost prima dată când a făcut asta, adică n-a fost ultima dată. A făcut-o şi la congresul PNL-ului când a ieşit în faţă, a ţinut discursul strălucit, parcă era Titulescu, şi a spus că trebuie votat Cîţu. Cum şi-a permis să facă acest lucru? El a încălcat grav Constituţia fără jenă, aşa cu superbie. Acum a dat partidul acestui general Ciucă”, a mai spus politologul.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner