joi, septembrie 29, 2022

Antonel Tănase, deputat PNL București, candidează la președinția PNL Sector 3: Sunt în PNL de la 19 ani – NIMIC DIN CE AM REALIZAT NU AM FĂCUT SINGUR

Antonel Tanase, deputat PNL Bucuresti, candidează la președinția PNL Sector 3. “Locuitorii Sectorului 3 au nevoie să știe că liberalii duc o politică orientată spre nevoile lor, nu spre orgoliile noastre”, susține acesta.

“Am intrat în politică pentru oameni și pentru a-mi satisface această dorință egoistă de a lăsa în urmă ceva semnificativ care să schimbe viața cetății. L-am purtat în suflet pe Dumnezeu de fiecare dată când am luat o decizie și în minte pe cetățean atunci când mi-am pus semnătura pe orice act.

Cred în tineri, de aceea am promovat și m-am înconjurat de oameni cu gândire și perspective proaspete, ca să țin pasul cu actualitatea și să nu uit vreodată că ei sunt viitorul. La schimb am oferit experiență, maturitate politică, loialitate față de valorile și ideile liberale și împreună am reușit să facem pași importanți pentru a crește calitatea vieții comunității din Sectorul 3.

În luptele electorale am pus la bătaie toate cunoștințele și energia mea și nicio sarcină menită să ajute la dezvoltarea și bunăstarea bucureștenilor nu mi s-a părut prea umilitoare, prea grea sau imposibilă. Sunt obișnuit cu munca, știu ce înseamnă echipa și pentru mine cuvântul dat este fanionul cu care începe și se termină reputația mea”, a spus Antonel Tănase.

Antonel Tănase a adugat că s-a înscris în cursa la președinția PNL Filiala Sector 3 pentru că binele are nevoie de continuitate.

“Locuitorii Sectorului 3 au nevoie să știe că liberalii duc o politică orientată spre nevoile lor, nu spre orgoliile noastre, că avem ochi și urechi pentru problemele lor, nu pierdem timp pentru a căuta vinovați, că energia noastră este canalizată pentru a sluji cetățeanul, nu pentru teoretizări despre “dacă” și “parcă”.

Candidez pentru că vreau să duc la capăt ce am început, să continui să așez politica în jurul oamenilor, prin oameni.

Îmi doresc să oferim în continuare măsuri de sprijin financiar pentru cabinetele medicale din sector, să încurajăm în continuare bugetul participativ, să ne angajăm în continuare în dialoguri cu membrii comunității, să atragem investiții, să implementăm digitalizarea până la ultima instituție, să asigurăm o adminstrație prietenoasă și utilă și să avem până în 2023 1000 de membri activi la Sectorul nostru, oameni educați, instruiți și empatici care să cunoască cu adevărat cetățeanul și problemele din Sectorul 3”, a adăugat el.

Sunt în Partidul Național Liberal de la 19 ani. NIMIC DIN CE AM REALIZAT NU AM FĂCUT SINGUR. Fără echipa mea, fără intervențiile tinerilor din jurul meu, fără energia oamenilor pricepuți de aici de la Sectorul 3, fără încurajarea profesioniștilor din Partidul Național Liberal nu m-aș fi prezentat în fața dumneavoastră.

Împreună cu oamenii loiali principiilor liberale, alături de cei care îl au deasupra capului doar pe Dumnezeu, lângă cei care vor să muncească vreau să fac echipă pentru a ajuta bucureștenii din Sectorul 3 să aibă o viață mai curată, mai ușoară și mai prosperă.
Așa să mă ajute Dumnezeu!”, a conchis acesta.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner