SURSE – Nuntă cu peste 700 de persoane în Gorj, județ cu 29 de localități intrate în scenariul ROȘU Covid; Ce primar și-a însurat fiul în plină pandemie

Cosmin si Emil Cătănoiu
Foto: Facebook

În condițiile în care azi, duminică, numărul localităților din județul Gorj care intră în scenariul roșu, cu o incidență a cazurilor de COVID mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori, a ajuns la 29, în Târgu Jiu, sâmbătă seara a fost organizată o nuntă cu peste 700 de persoane, ne-au precizat surse din zonă.

Conform acelorași surse, este vorba de nunta lui Cosmin Catanoiu, fiul longevivului primar al localității Căpreni, din același județ, Emil Catanoiu.

Comuna Căpreni din Gorj, are același primar din ”90, în persoana lui Emil Catanoiu, care spunea că în 1990 ”a fost ales ca primar într-o adunare sătească la căminul cultural”.

Nunta ar fi fost organizată în municipiul Târgu Jiu, într-o locație care ar aparține afaceristului Nicu Sarcina, patronul lantului de magazine Succes, locația apare pe facebook ca Imperial Events Targu Jiu(tip cort).

Suntem curioși dacă cei peste 700 de participanți au fost testați, vaccinați sau trecuți prin boală, și mai ales dacă au respectat și distanțarea fizică/socială reglementată?