marți, iunie 28, 2022

Suspiciuni de CRIMĂ la Motru?!Ministrul de Interne, Petre Tobă se implică pentru soluționarea acestui dosar!

EXCLUSIV

Suspiciuni de CRIMĂ la Motru, județul Gorj?!

Niciun răspuns la 6 luni de la presupusa crimă!

  • Ministrul de interne, Petre Toba informat cu privire la acest dosar!

   A fost nevoie de intervenția Ministrului de Interne, Petre Tobă pentru ca o ancheta intr-un caz suspect de crimă să înceapă să se miște!

   În acestă perioadă există o forfotă la nivelul Poliției Motru, imediat după ce problemele apărute la nivelul instrumentării acestui caz suspect de crimă au ajuns să fie cunoscute și de către Ministrul de Interne, Petre Tobă.La doar câteva ore după ce, de la cabinetul Ministrului, au fost cerute detalii Poliției Motru cu privire la acest dosar legat de suspiciunea de crimă, au început să se miște lucrurile.De menționat că au trecut aproape 6 luni de la decesul persoanei iar familia ne-a declarat că nu a primit niciun rezultat de la IML Craiova și niciun răspuns, nu știe să fi fost cineva anchetat sau să existe detalii concrete.

Amatorism sau suspiciuni de tergiversare al Poliției Motru privind instrumentarea acestui dosar!?

  • Niciun răspuns la 6 luni de la presupusa crimă!?

Totul a pornit în noaptea de Anul NOU, când în jurul orei 1.30, familia l-a găsit pe tânărul de 29 de ani în locuința sa, întins langă pat intr-o stare de inconștiență..A fost chemată ambulanța, fiind dus la spitalul Motru iar mai apoi transferat de urgență la Spitalul Nr.1 din Craiova.Acesta a decedat în data de 2.01.2016 după ce a fost supus unor operații.La aproape 6 luni de la decesul tânărului, conform declarațiilor pe care ni le-a dat în exclusivitate familia, nu s-a întâmplat aproape nimic care să ducă la elucidarea acestui caz.Mai mult decât atât se pare că nu s-au prelevat probe din locuința unde a fost găsit tânărul, nu a fost sigilată locuința și atenție, familia nu a primit rezultatul expertizei IML Craiova la aproape 6 luni de la evenimentul tragic.

Curios este faptul că, la nivelul municipiului Motru există camere de supraveghere doar că, conform anumitor informații nu au fost preluate de către poliție, un membru al familie chiar cerând aceste imagini doar că i s-a spus că nu există înregistrări decât după data de 11.01.2016.Conform legii aceste imagini nu pot fi arhivate decât 30 de zile, asta însemnă că la acest moment, din cauza unor neglijențe sau a altor motive nu mai există acele imagini care ar fi putut ajuta ancheta.

NU A FOST VERIFICAT TELEFONUL DECEDATULUI

Un alt aspect foarte important, care ne-a atras atenția este faptul că, conform unor informații, poliția nu a cerut verificarea telefonului, nu a fost cerut listing-ul cu apelurile din acea noapte.

Sunt o serie de elemente care ne fac să ne punem o mulțime de întrebări, sunt lucruri care ar fi trebuit făcute și nu s-au făcut, este amatorism sau putem să suspicionăm o tergiversare a Poliției Motru privind instrumentarea acestui dosar?!

Spitalul Craiova a alertat poliția încă din data de 2.01.2016

IML Politie

Conform informațiilor și documentelor pe care le avem, Spitalul a alertat poliția cerând expertiză IML în legătură cu decesul tânărului din Motru.Conform documentelor, tânărul ar fi suferit un traumatism cranio cerebral cu fractură de boltă craniană ceea ce a dus la concluzia preliminară că există suspiciuni privind decesul.Aceste afecțiuni pot fi provocate inclusiv și mai ales printr-o lovitură cu un obiect dur asta ducând imediat la suspiciunea unei crime.

Certificatul medical constatator al decesului – FRACTURĂ DE BOLTĂ DE CRANIU

Certdeces

Conform documentului prezentat mai sus, se precizează foarte clar faptul că tânărul a suferit o fractură de boltă craniană, acestă fractură nu putea provenii decât de la o lovitură cu un obiect dur sau un accident (puțin probabil dar nu poate fi exclusă și o asemenea variantă), de asta si supiciunile apărute și dorința familiei să știe ce s-a întâmplat.

În acest moment, la aproape 6 luni, familia nu știe aproape nimic iar poliția a început să ceară anumite documente deabia ieri, la câteva ore după ce a fost sesizat Ministrul Tobă cu privire la acest caz.

Așteptăm informații noi, mai ales rezultatul IML, chiar dacă au trecut 6 luni și multe probe, dacă au existat, s-au pierdut.

Nu pot să cred că în anul 2016, se pot produce asemenea neglijențe sau chiar nu există oameni pregătiți? Dacă te uitai la un film polițist și tot făceai mai mult decât au făcut cei de acolo.Familia merită un răspuns la ceea ce s-a întâmplat în acea noapte.

ecopolitic.ro

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner