Tăriceanu: Oamenii care manifestă mă pun pe gânduri

tariceanu miting

Liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a comparat pe protestatarii #rezist cu votanții Frontului Salvării Naționale (FSN) de pe vremea lui Ion Iliescu.

„Oamenii care manifestă mă pun pe gânduri pentru că sunt atât de naivi şi se lasă manipulaţi ori există interese oculte care îi fac să manifesteze pentru lucruri care sunt evident împotriva unei ordini normale care trebuie să domnească într-o societate liberă şi normală. Mi se pare foarte greu de explicat.

Poate există o mare doză de naivitate şi probabil peste câţiva ani mulţi îşi vor da seama de greşeala uriaşă pe care au făcut-o.

Aduceţi-vă aminte că în România era o majoritate la începutul anilor 90, o majoritate care a votat FSN şi preşedintele Iliescu. Peste 80%. Păi, câţi din oamenii care au votat atunci Iliescu şi FSN mai au curajul azi să recunoască? La câţi din ei nu le este ruşine pentru modul cum gândeau atunci când puneau la colţ partidele istorice, ne acuzau că nu am mâncat salam cu soia şi că suntem de partea americanilor şi a UE?”, a spus Tăriceanu la Antena 3.