Tăriceanu spune că nu știe dacă va candida la prezidențiale

tariceanu

Liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat la România TV că nu s-a gândit încă dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2019, cu toate că mulți discută acest subiect ca motiv „de dezbinare a coaliției”.

„Este o discuţie care este deliciul presei în ultima perioadă, iar multi din presă folosesc acest subiect ca motiv de dezbinare în coaliţie. Nu am luat o decizie, vom lua o decizie prin consultări în coaliţie la un moment pe care îl vom considera oportun, dar mai important decât cine va candida este ce ne propunem şi cred că trebuie să venim cu un mesaj clar care să semnifice ruptura de actualul stil prezidenţial, de statul paralel, de un sistem care acoperă abuzurile împotriva cetăţenilor”, a susținut Tăriceanu.

tariceanu senat

Tăriceanu se laudă că ALDE a crescut într-un an cât alte partide în zece

Tăriceanu s-a lăudat că ALDE a crescut într-un an cât alte partide în zece, la parlamentarele din 2016, ALDE obținând în județul Gorj peste 7 procente iar acum, ar avea 21, la egalitate cu liberalii.

Declarația săptămânii vine din partea vicepreședintelui PNL, deputatul Dan Vâlceanu care l-a ironizat pe Tăriceanu, într-o intervenție la un post de radio local (radio infinit ), spunând că sondajul lui Călin Popescu Tăriceanu vine ”din statul paralel”, făcând evident o trimitere la toată lupta și declarațiile lui Tăriceanu legate de STATUL PARALEL.