Tătaru despre faptul că Orban nu a purtat mască mască: Și-a asumat și a răspuns

tataru si orban

Premierul Ludovic Orban „și-a asumat și a răspuns„, după ce a fost surprins într-o fotografie de ziua sa la petrecerea sa, respective fără mască în Palatul Victoria.

„Premierul şi-a asumat acest lucru. Ştia că nu este în regulă. Îşi asumă o greşeală unui moment particular din viaţă. A fost o discuţie strict profesională a unui ministru al Sănătăţii cu un prim-ministru. (..) Nu este o imagine cu care să fiu de acord. (…) Râmân în continuare acelaşi adept, indiferent de anumite momente şi anumite locaţii”, a declarat Tătaru la Digi 24 tv.

El a arătat, pe de altă parte, că un al doilea val de coronavirus va fi diferit.

„În general, o pandemie, din experienţa noastră, merge tot timpul cu un an – doi de epidemii sezoniere. (…) Eu cred că al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Noi o să luăm anumite măsuri mai ales pentru grupele de risc, în care să avem o vaccinare antigripală, vaccinare antipneumococică, pentru cei care sunt cu boli pulmonare cronice, tocmai pentru a preveni posibile cazuri grave într-un eventual val doi”, a precizat Tătaru