Teodorovici: O să am trei propuneri de modificare a statului PSD

teodorovici

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a spus că va avea trei propuneri pentru modificarea statutului PSD, care urmează să fie schimbat la Congresul extraordinar când este aleasă noua conducere a partidului, pe 29 iunie.

„Spun de ani de zile PSD trebuie să fie acel partid care a înțeles foarte clar ce dorește opinia publică. Trebuie să venim și cu o dovadă clară. Cum este cea cu statutul. Eu o să am trei propuneri de modificare a statului, modificări de fond”, a declarat Eugen Teodorovici, marți seară, la Antena 3.

Mai mult, Teodorovici a făcut referire și la Paul Stănescu, care a demisionat recent din funcția de președinte interimar al PSD.

„O remarcă vizavi de Paul Stănescu. Eu pot să vă spun foarte clar, eu în ultima prioadă m-am implicat în interiorul partidului. Dânsul este un om de partid. Și azi am vorbit cu domnia sa, nu e vorba de niciun fel de rupere internă. Că sunt discuții e foarte bine”, a mai spus Teodorovici.

Social-democrații vor avea un Congres extraordinar pentru alegerea conducerii partidului și pentru schimbarea statutului în sensul revenirii la alegerea președintelui PSD prin delegați pe data de 29 Iunie.