marți, august 9, 2022

Timiş: Patru angajaţi ai unei firme au fost reţinuţi pentru delapidare şi tăinuire; au furat 30 tone de îngrăşământ

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 de ani şi 56 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din Jebel, pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de delapidare şi tăinuire, după ce ar fi fost sustrase 30 de tone de îngrăşământ dintr-o societate comercială din comuna timişeană Voiteg.

Poliţiştii din Jebel au fost sesizaţi, luni, despre sustragerea îngrăşământului, iar în urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi patru bărbaţi din localităţile Voiteg, Opatiţa, Birda şi Cerna, bănuiţi de comiterea faptei, a transmis, vineri, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 24 – 26 iulie, bărbaţii, angajaţi ai societăţii comerciale, ar fi sustras şi vândut aproximativ 30 de tone de îngrăşământ, cauzând un prejudiciu de 150.000 de lei. Cu toţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru delapidare şi tăinuire, fiind introduşi în Arestul Poliţiei Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vedere documentării activităţii infracţionale a acestora şi recuperării prejudiciului în totalitate.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner