luni, martie 27, 2023

Titlu important în presa spaniolă: România, motorul Europei de Est

România este motorul Europei de Est – titrează publicația spaniolă Expansion. Jurnaliștii spanioli au precizat că – De la aderarea la UE, România este una dintre țările care primește cea mai mare finanțare din partea organismului comunitar pentru a dezvolta infrastructura”

  • Conform aceluiași articol, România și-a accelerat procesul de reformă economică și a devenit țara din Europa de Est unde este mai ușor, mai ieftin și mai ușor de deschis o firmă și comercializat bunuri și servicii.

Mai mult decât atât, în articolul din Expansion se evidențiază poziția geografică strategică a noastră, prin care ”trec trei dintre principalele coridoare europene de transport, ceea ce face din România un loc de trecere obligatorie pentru a avea acces la Marea Neagră.”

  • ”Până în 2020 UE a alocat României peste 40 de miliarde de euro, ceea ce face ca România să fie al doilea stat din punct de vedere al alocărilor comunitare.

Sectorul noilor tehnologii este unul dintre cele mai interesante pentru investiții, datorită unei forțe de muncă înalt calificate, atât în ingineria informatică, cât și în dezvoltarea de software.” s-a mai precizat în articolul publicației spaniole Expansion.

Puteți citi integral articolul accesând link-ul de mai jos:

Rumanía, un motor en el este de la Unión Europea

Sursa: Expansión

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner