luni, august 15, 2022

Triplă campioană națională, Evelina Pîrniche, speră să revină cât mai repede în ring.

Triplă campioană națională, Evelina Pîrniche,

speră să revină cât mai repede în ring.

   Legitimată de la vârsta de nouă ani la CS Minerul Motru, secția Lupte Libere, Evelina Pîrniche, a obținut performanțe fantastice la concursurile naționale, câştigând peste 50 de medalii până la vârsta de 14 ani.

Pregătită de antrenorii  Vasile Purdescu şi Laurențiu Chircu, luptătoarea motreană s-a dedicat sportului de contact, iar în urma efortului depus, munca i-a fost răsplătită pe măsură, intrând în acea perioadă şi în atenția Lotului Național.

În 2013 a obținut locul 1 la Campionatul Național Copii 2, iar un an mai târziu s-a autodepăşit reuşind să se împună în fața tuturor, câştigând atât Campionatul Național Copii 2, cât şi Campionatul Național Copii 1.

Evelina speră să revină cât mai repede în ring. „Iubesc acest sport!”

Din păcate, în urmă cu mai puțin de un an, sportiva gorjeancă a fost diagnosticată cu Poliartrită Reumatoidă, lucru care a forțat acceptarea unei pauze.

” Aşa este! Din păcate sunt obligată să fac o pauză, îmi pare foarte rău că a trebuit să iau această decizie. Am fost diagnosticată cu Poliartrită Reumatoidă, însă lumea mă ştie că sunt o luptătoare şi aşa  voi fii mereu, trebuie să luăm viața şi cu bune şi cu rele. Sper să revin cât mai repede, iubesc acest sport, face parte din viața mea, antrenorii mei fac parte din familia mea. Îmi este dor de antrenamente, chiar dacă erau ele grele, ştiu că era spre binele meu şi al carierei mele.” declara Evelina cu zâmbetul pe buze.

Evelina Pîrniche, învață la Colegiul Național „George Coşbuc” Motru, fiind admisă la prima clasă de Matematică-Informatică cu media de 9,47, fapt care dovedeşte ca nu a compromis şcoala niciodată, deşi performanța nu se obține deloc uşor, fiind considerată totodată o sportivă de excepție a municipiului Motru.

P.V.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner