Turcan: În loc să vină în Parlament, Viorica Dăncilă recurge la jonglerii care duc Guvernul cu totul în afara legii

Raluca Turcan

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan spune că Viorica Dăncilă apelează la ,,scamatorii” pentru că știe că nu poate aduna numărul necesar de voturi în Parlament și face ,,jonglerii care duc Guvernul cu totul în afara legii”.

„CA SĂ FIE CLAR: Viorica Dăncilă apelează la scamatorii pentru că nu poate strânge cele 233 de voturi în Parlament! Viorica Dăncilă a ales să prelungească criza guvernamentală din România, de frică să nu piardă puterea pentru ea și pentru PSD.

În loc să vină în Parlament, așa cum o obligă Constituția, Viorica Dăncilă recurge la jonglerii care duc Guvernul cu totul în afara legii. ALDE a ieșit de la guvernare! Miniștrii nominalizați nu schimbă cu nimic încurcătura juridică în care Viorica Dăncilă a dus țara și nici nu aduc Guvernului majoritatea parlamentară.

Ieri a tranzacționat șefia Senatului cu un fugar din ALDE, iar astăzi vrea să repete aceeași rețetă, prin desemnarea unor miniștri fără legitimitate politică. Dăncilă încalcă în mod flagrant Constituția. Guvernul trebuie validat în Parlament. Oricâte scamatorii va mai încerca, Viorica Dăncilă trebuie să-și facă bagajele, pentru că va fi demisă prin moțiune de cenzură”, a scris Turcan, pe Facebook.

SURPRIZĂ DE PROPORȚII / Dăncilă: Voi nominaliza membri ALDE în Guvern – Cine sunt cele trei nume pentru portofoliile vacante